Ropeco

Categorie: Servicii si bunuri industriale
 
Prezentare: Ropeco este o societate mixta romano-elvetiana, infiintata in anul 1993, cu o experienta de peste 21 de ani pe piata de specialitate, oferind solutii si echipamente care inglobeaza inalta tehnologie testata cu succes la nivel mondial.

Ropeco se impune pe piata, cu o echipa profesionista de peste 100 de angajati, datorita strategiilor adoptate cu succes prin folosirea in mod corespunzator a resurselor de capital, dezvoltand relatii de colaborare fructuoase cu producatori de renume international. Astazi, Ropeco este o companie pentru care succesul reprezinta o provocare in realizarea proiectelor viitoare, cunoscand o expansiune de succes in mai multe domenii de activitate.

Activitatea Ropeco se bazeaza pe o echipa tanara, dinamica, formata din profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, care se identifica cu solutii de succes pentru clientii nostri. Avem un sistem competitiv de management cu o organigrama a companiei bine structurata pe departamente formate din personal instruit de companiile producatoare de prestigiu international.
 
Adresa: Str. Industriilor, nr. 10, com. Chiajna, jud. Ilfov
Telefon: 021 317 3750
Site internet: www.ropeco.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On