Romana Residence

Categorie: Ansambluri rezidentiale
 
Prezentare: Un cartier nou, dezvoltat acolo unde orasul intalneste natura autentica. La doar cateva minute de centru, regasesti liniste, intimitate, spatii verzi si case moderne. Intreaga noastra locatie este inconjurata de o liziera spectaculosa, formata din salcami, nuci, plopi sau trandafiri salbatici, ceea ce face din Romana Residence cel mai frumos cartier din Arad.

Proiectul Romana Residence ofera multiple avantaje, iar o atentie deosebita a fost acordata facilitatilor complete functionale ceea ce reprezinta o valoare adaugata pentru casa ta si o investitie pentru viitor incontestabila. Suntem singurul cartier nou de case localizat efectiv in oras dar totusi intr-o zona de natura autentica cu aer curat, cantec de pasari si miros imbietor de flori.

Usor accesibil de pe Calea Zimandului, la doar 5 minute de Podgoria, intrarea in cartier se face printr-un tunel de copaci spectaculos, fara asemanare. Descoperi mai apoi un ansamblu rezidential bine conturat, case deosebite, infrstructura moderna, toate intr-o armonie perfecta cu natura.
 
Adresa: Calea Zimandului, nr. 5, Arad, jud. Arad
Telefon: 0720 400 289
Site internet: www.romanaresidence.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On