Rockwool

Categorie: Constructii
 
Prezentare: Produsele de izolatie Rockwool ofera cea mai buna solutie de termoizolare exterioara, pentru toate tipurile de cladiri. Produsele noastre prezinta numeroase elemente unice, dincolo de beneficiile termice. Tehnologia unica Rockwool Dual Density este acum disponibila. Solutie utilizata in intreaga lume, tehnologia ofera beneficii de neegalat fata de alte tipuri de izolatii. Izolatia Rockwool este un material clasa A1, potrivit cladirilor de toate inaltimile si tipurile. Este important ca reglementarile privind siguranta la foc sa fie luate in considerare inca din timpul proiectarii. Numai vata bazaltica poate contribui la realizarea unei cladiri complet sigure in ceea ce priveste focul.

Zgomotul din mediul inconjurator si comunitati afecteaza realmente oamenii, interferand cu activitatile zilnice de la scoala sau serviciu, de acasa sau din timpul liber. Numerosi proprietari de case sunt afectati de vecinii galagiosi, deoarece proprietatile lor sunt insuficient izolate fonic. Produsele din vata bazaltica Rockwool se numara printre cele mai utilizate si mai eficiente sisteme de izolare fonica folosite in constructii.

Izolatia Rockwool este stabila dimensional: ea continua sa faca performanta, deceniu dupa deceniu. Structura fizica unica a vatei bazaltice Rockwool ii pastreaza forma si rezistenta, si nu este afectata de schimbarile de temperatura sau umiditate. Izolatia Rockwool poate fi utilizata chiar si in conditii extreme, deoarece isi pastreaza proprietatile de izolare atat in conditii de temperaturi foarte joase (de exemplu, instalatii de oxigen), cat si in conditii de temperaturi foarte ridicate (de pana la 1000°C).

Permeabilitatea ridicata la vapori a produselor Rockwool garanteaza un climat interior placut. Peretii pot respira. Rezistenta la difuzie a materialelor de izolatie Rockwool corespunde cu cea a aerului. Datorita acestui fapt, izolatia Rockwool nu pastreaza umiditatea, ci contribuie la eliminarea ei. Umezeala si nutrientii constituie un mediu propice dezvoltarii mucegaiului. Avand in vedere ca mai mult de 95% din produsele de izolatie Rockwool sunt fabricate din fibre anorganice, exista o sursa minima de nutrienti care sa permita dezvoltarea fungilor.
 
Adresa: Str. Ocna Sibiului, nr. 46–48, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 233 44 40
Site internet: www.rockwool.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On