Rocazare.ro

Categorie: Turism
 
Prezentare: Agentia noastra va ofera spre inchiriere pe termen scurt garsoniere si apartamente in regim hotelier de 2 sau 3 camere situate atat in zonele centrale ale Bucurestiului, cat si in zonele rezidentiale.

Cazarea in regim hotelier Bucuresti este o alternativa avantajoasa la hotelul de 3 si 4 stele intrucat pentru preturi mai mici sau echivalente aveti la dispozitie un apartament complet, inclusiv bucatarie, baie, balcon sau terasa. Va oferim asadar cele mai variate oferte pentru garsoniera regim hotelier Bucuresti si apartament regim hotelier Bucuresti!

Rocazare.ro doreste ca cei care apeleaza la serviciile acestei firme sa beneficieze de cele mai bune conditii, identice cu cele de hotel, numai ca intr-un spatiu mult mai intim, precum apartamentele in regim hotelier din zonele mentionate. Din acest punct de vedere, din lista serviciilor si beneficiilor, nu lipsesc menajul periodic, lenjeriile si prosoapele albe, electronice si electrocasnice, precum masina de spalat, frigider si TV LCD, dar si facilitati precum internet wireless si aerul conditionat. In afara de toate acestea, toate apartamentele in regim hotelier de la Rocazare.ro beneficiaza de paza 24/24 asigurate de o firma specializata in paza si protectie.
 
Adresa: Bulevardul Corneliu Coposu, nr. 4, sector 3, Bucuresti
Telefon: 031 805 1940
Site internet: www.rocazare.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On