Retail Construct

Categorie: Constructii
 
Prezentare: Suntem o firma de constructii din Bucuresti activam pe piata de constructii imobiliare din Romania de aproximativ 10 ani, avand la activ, in tot acest timp, sute de clienti multumiti pe care noi, Retail Construct, i-am ajutat a pune in practica unul dintre principalele scopuri in viata ale tinerilor, si-anume construirea primei case.

Am efectuat, de-a lungul timpului, atat case la cheie, case la rosu, apartamente cat si renovari. In principal, tot ceea ce tine de case si astfel de constructii este specialitatea noastra. Iti putem construi de la zero o casa rezistenta, folosind materiale de calitate si totodata un pret cat se poate de accesibil, raportat la cerintele si necesitatile tale. In functie de preferinte si buget, orice client are de ales intre construirea unei case la cheie, la rosu sau o oferta de mijloc, personalizata.

De exemplu, casele la rosu nu includ si invelitoarele pentru acoperis (tabla, tigla) si diverse finisari interioare si exterioare. O oferta personalizata reprezinta, insa, introducerea in pachet, contra-cost, a unei alte operatiuni ce in mod normal nu s-ar regasi in cadrul constructiei unei case la rosu. Daca doresti, in schimb, sa te muti in noua casa imediat ce am terminat lucrarile, atunci poti opta pentru construirea unei case la cheie, cu toate finisajele facute si ideala pentru a-ti deveni un nou camin.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0723 201 963
Site internet: www.retailconstruct.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On