Rehau-Termopane

Categorie: Amenajari interioare si exterioare
 
Prezentare: Compania noastra este din Bucuresti si are ca obiect de activitate productia si comercializarea de termopane Rehau si termopane ieftine cu geamuri termopan. Avem o experienta de zece ani pe piata de termopane Rehau din Bucuresti si Ilfov. Oferind un pret competitiv pe piata de termopane Rehau din Bucuresti sI Ilfov am reusit sa dovedim ca putem inregistra o crestere anuala a cifrei de afaceri.

Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane. Termopane Rehau cuprinde o varietatea de profile care sunt folosite pentru confectionarea de termopane Rehau cu geamuri termopan inclusiv ferestre termopan si usi termopan. Profilul folosit pentru un geam termopan poate avea gosimea intre 60mm si 86mm. Va oferim solutia pentru termopane Rehau care va pot schimba aspectul casei dumneavoastra atat la interior cat si la exterior.

Rehau ofera unul dintre cele mai bune sisteme de ferestre termopan. La protectia termica si fonica de care beneficiati in urma achizitionarii si montarii de tamplarie pvc cu geam termopan contribuie intr-o masura foarte mare ce tipuri de geamuri termopan alegeti.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0733 73 78 73
Site internet: www.rehau-termopane.ro


 

Author: CDMR

Share This On