Refan

Categorie: Cosmetice
 
Prezentare: Magazin online ce promoveaza produsele Refan, avand in portofoliu peste 160 de parfumuri Refan la preturi foarte mici, cosmetice Refan cat si produse ale concernului Medica AD – cosmeticele Algopix.

Parfumurile Refan, apa de parfum 15% pot fi comandate la diferite gramaje, de la testere de 5 ml pana la 140 ml (apa de parfum si sticluta) sau puteti comanda parfumuri Refan vrac 250 ml (varianta economica). Parfumurile vor fi ambalate la gramajele dorite de d-voastra la cele mai mici preturi de pe piata. Parfumurile pot fi comandate atat de persoanele fizice cat si de persoanele juridice, pentru vanzarea acestora in magazine firma oferind certificat de conformitate.

Refan este un producator de frunte la nivel european in producerea de parfumuri, cu sediul in Bulgaria. Parfumurile Refan sunt parfumuri facute dupa marci de parfumuri cunoscute, de specialisti franzcezi, de o calitate foarte apropiata, dar cu un pret de aproape 10 ori mai mic.

Refan foloseste cele mai noi tehnologii in fabricarea parfumurilor. Toate parfumurile pot fi comandate ca si apa de parfum, multe din cele originale putand fi gasite doar ca si apa de toaleta, cu o concentratie de parfum mult mai mica.

Concernul francez Refan ambaleaza parfumurile intr-un ambalaj propriu sub marca Refan, si pe fiecare sticluta apare un cod numeric care identifica parfumul.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0721 794 145
Site internet: parfumurirefan.eu


 

Author: CDMR

Share This On