Rafael Collection

Categorie: Rochi de mireasa
 
Prezentare: Daca vrei cu adevarat sa fii regina serii, sa fii in centrul atentiei si sa atragi toate privirile catre tine, te invitam la salonul de rochii de mirese Rafael Collection din Bucuresti, de unde iti vei alege rochia perfecta de mireasa, rochia care ti-o doresti si pe care o meriti.

Te vom ajuta de asemnea sa te eliberezi de nervii si stresul care apare atunci când ai de cumparat toate accesoriile de nunta din diferite magazine. Acum le poti obtine pe toate dintr-un singur loc. Noi stim si iti oferim rochia potrivita, pentru ca tu, Mireasa, sa fii sigura pe tine, frumoasa si stralucitoare in ziua nuntii tale. Fiecare rochie este cusuta cu multa grija, cu mult suflet. Pentru ca noi stim ce este in sufletul tau, si pentru ca tu sa fii fara grija.

Gasesti rochia de mireasa visata, indiferent de marime ori varsta, impreuna vom gasi intotdeauna cea mai buna solutie. Pentru un succes garantat asiguram consiliere profesionala si va punem la dispozitie o varietate suficient de mare de croiuri ce avantajeaza diferitele conformatii pentru ca de fapt, in asta consta marele secret. Ziua in care spui “Da” este o zi speciala. Spune “Da” cu Rafael Collection !
 
Adresa: Str. Sfanta Vineri, nr. 1, sector 3, Bucuresti
Telefon: Nespecificat
Site internet: www.rafaelcollection.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On