Purple Flowers & Events

Categorie: Flori
 
Prezentare: Floraria on-line Purple Flowers & Events este o celebrare a pasiunii, a creatiei si a florilor. Designul floral reprezinta forma prin care reusim sa ne surprindem clientii, adaugand culoare si bucurie in viata lor.

Bursa de flori din Olanda ne permite accesul la o varietate imensa de tipuri de flori si o gama bogata de nuante si culori. Asfel, livram buchete de flori si aranjamente care transmit mesajul dorit nu numai prin design, dar si prin compozitie, oferind mereu clientilor nostri flori mai putin cunoscute, sau soiuri noi aparute.

Buchetele, aranjamentele sau instalatiile florale ce poarta semnatura Purple Flowers & Events deschid un nou drum in industria designului floral din Romania. Purple Flowers & Events a devenit unul dintre cele mai apreciate ateliere de design floral si organizari de evenimente din Bucuresti, cunoscand un real succes si castigand clienti precum Stejarii Country Club, Athenee Palace Hilton, Eforea SPA by Hilton, Novotel, Baneasa Shopping City, Promenada Mall, Centrul Comercial Sun Plaza, Dior, Gucci, Paisi, Parlor, Oriflame, Beautik Haute Parfumerie, Cocolino, Lenor, Land Rover, Mercedes, Tiriac Collection, Siemens, Finlandia, Philip Morris, The Place Concept Store, Molecule F, Camera de Comert Romano-Germana, Wunderman, Golin Harris, Saatchi & Saatchi, MCCann, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One dar si multi alti clienti persoane fizice care au ales creativitatea echipei Purple Flowers pentru evenimentele speciale din viata lor, indiferent ca e vorba de o aniversare, o nunta sau un botez.
 
Adresa: Str. Ceaikovski, nr. 13B, ap. 2, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0755 138 138
Site internet: www.purpleflowers.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On