Publi24.ro

Categorie: Anunturi
 
Prezentare: Site-ul de anunturi Publi24 exista din anul 2002 pe piata din Romania si apartine trustului de presa austriac Russmedia. Brand-ul actual dateaza din 2009, site-ul fiind infiintat initial sub numele de Publitim.ro.

Russmedia Romania face parte din trustul de presa Russmedia GmbH si desfasoara activitati in Romania, Ungaria, Austria si Germania. Pe piata locala este un important jucator in business-ul online si detine mai multe titluri de presa locala din vestul tarii, printre care Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Jurnal Aradean, Agenda si PubliTim.

Site-ul de anunturi gratuite Publi24.ro ofera la nivel national serviciul de Livrare Gratuita si Verificare Colet, oferind celor care vand si cumpara diverse produse un beneficiu suplimentar major in comparatie cu celelalte site-uri de anunturi existente in Romania. Datorita acestui serviciu, utilizatorii site-ului beneficiaza in mod gratuit atat de transportul produsului/coletului de la vanzator la cumparator cat si de verificarea produsului la livrare.

Publi24.ro ofera posibilitatea verificarii produsului la livrare timp de maxim 7 minute, asigurandu-i pe cumparatori ca vor primi ceea ce vad pe site si nu altceva.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: Nespecificat
Site internet: www.publi24.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On