PSG Insurance Broker

Categorie: Asigurari
 
Prezentare: In doar 3 pasi si maxim 24 ore primesti acasa cel mai ieftin RCA din Romania! Nu ai timp? Completeaza formularul de contact si te sunam imediat! Suntem pe piata asigurarilor de peste 15 ani ceea ce inseamna ca profesionalismul si experienta noastra sunt garantate. RCAsuper.ro nu percepe comisioane ascunse astfel ca politele obtinute de la noi au intotdeauna preturi foarte bune.

Curierii nostri va aduc polita de asigurare fara costuri de transport iar polita comandata ajunge la in aceeasi zi lucratoare daca livrarea se face in Bucuresti si in maxim 24 de ore pentru orice alt oras al tarii.

Cu un numar de 20 angajati, PSG Insurance Broker este unul dintre cei mai importanti jucatori independenti de pe piata brokerajului de asigurari din Romania.Gestionam programele de asigurari pentru mai bine de 200 de companii romanesti si internationale, iar divizia noastra de retail oferta servicii de brokeraj unui numar semnificativ de persoane fizice : de la asigurari casco, asigurari de locuinta, asigurari medicale, pana la cel mai ieftin RCA.

Gasirea produsului optim, adaptat cerintelor si nevoilor dumneavoastra, este un lucru simplu! Stim cat de important este sa obtineti fara consum suplimentar de timp, energiesi bani asigurari care va sunt necesare, asa ca am construit un sistem prin care puteti beneficia cu adevarat de toate acestea.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: Nespecificat
Site internet: www.rcasuper.ro


 

Author: CDMR

Share This On