Printese Ursitoare Constanta

Categorie: Divertisment
 
Prezentare: Povestea printeselor si ursitoarelor din Constanta incepe demult, tare demult, cand printii si printesele traiau fericiti pe taramuri fermecate pline cu zambete si voie buna. Printesele ursitoare au aparut din zambetele ce infloreau pe chipurile copiilor. De accea, ursitoarele apar din nori, pe un fond muzical de poveste, de fiecare data cand se sarbatoreste un botez, un mot sau o rupere de turta in Constanta.

Pprintesele ursitoare apar la evenimente in Constanta pentru a darui micutului sau micutei un zambet larg pe chipul dragalas. Ursitoarele vin incarcate cu daruri magice pentru copilasi. La botezuri ursitoarele ofera dragoste, iubire, frumusete, intelepciune, harnicie si multe daruri minunate pentru bebelus. La mot ofera baietelului succes in dragoste, realizari pe plan financiar, realizari pe plan profesional, intelepciune si multe alte urari frumoase.

Printesele ursitoare vin la evenimente cu fetite si baietei in Constanta, Mangalia, Mamaia, Cernavoda, Medgidia, Navodari, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud, Murfatlar, Lumina, 2 Mai, Vama Veche. Pentru un super show ursitoarele vor aduce cu ele tunuri cu confetii iar la finalul programului vor face poze cu toti invitatii pentru ca acestia sa fie credibili atunci cand vor povesti prietenilor ca le-au vazut pe printesele ursitoare din Constanta.
 
Adresa: Str. Soveja, nr. 70, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0762 838 354
Site internet: www.printeseursitoareconstanta.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On