Printeo

Categorie: Cadouri personalizate
 
Prezentare: Printeo te surprinde cu o gama variata de tricouri personalizate si sepci personalizate cu mesaje funny si imagini grafice inedite. Echipa noastra este una veterana in domeniul imprimarii pe textile cu peste 10 ani de experienta, de aceea punem mare accent pe calitatea imprimarii. Tricourile sunt oferite spre vanzare doar daca au satisfacut criteriile de calitate si estetice autoimpuse. Toate modelele grafice din oferta noastra sunt realizate de o companie partenera specializata in design grafic pentru tricouri, cu o vasta experienta in acest domeniu.

Modelele noastre sunt imprimate in format mare A3, cu dimensiunile imprimarii de 42×29,7 centimetri sau in format foarte mare A2, cu dimensiunile imprimarii de 59,4×42 centimetri care acopera suprafata tricoului aproape in intregime.

Imprimeul pe articolul de imbracaminte este realizat folosind imprimante digitale japoneze de ultima generatie, ce ne permit sa fixam cerneala direct in tesatura. Aceasta tehnologie duce la obtinerea de culori vibrante si rezistenta in timp a imprimeului la spalare. Va invitam sa explorati oferta noastra si sa alegeti modelul care va defineste.
 
Adresa: Str. Prof. Emil Honoriu, nr. 4, Iasi, jud. Iasi, cod postal 700717
Telefon: 0726 149 142, 0332 409 331
Site internet: www.printeo.ro


 

Author: CDMR

Share This On