Primul magazin La Maison du Savon de Marseille din România s-a deschis la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, 3 august 2016

La Maison du Savon de Marseille este unul dintre liderii tradiționali de piață la nivel mondial, în domeniul cosmeticelor naturale autentice și îngrijirii zilnice. Celebrul săpun de Marsilia, precum și game diverse de produse de îngrijire zilnică pe bază de lapte de măgăriță bio, fruct de cactus, lavandă ori ulei de măsline pot fi cumpărate acum și în România, din primul magazin al brandului deschis la Cluj-Napoca.
În prezent, pe lângă numeroasele magazine existente în Paris și în restul Frantei, marca este prezentă și în Italia, Spania, Belgia, Anglia, Oslo, Tokyo, Taipei, Hong Kong, Bangkok.

În 2014 La Maison du Savon de Marseille a deschis prima retea de francize în Italia și gratie dezvoltării sale rapide din ultimii ani, produsele sunt acum în peste 500 de farmacii și magazine naturiste din toată lumea.

Brandul a decis anul acesta deschiderea primului său magazin din România la Cluj-Napoca, pe str. Baba Novac nr. 17.

O altă noutate absolută pe piața cosmeticelor din România este și faptul că La Maison du Savon de Marseille va oferi anul acesta, printr-un concurs de proiecte, trei francize gratuite, în alte 3 mari orașe din România.

Despre La Maison du Savon de Marseille Romania

La Maison du Savon de Marseille este unul dintre fabricantii traditionali ai celebrului sapun de Marsilia insa astazi produce si o gama mult mai diversa de cosmetice. La Maison du Savon este lider pe piata de profil cu peste 250 de sapunuri parfumate, fabricate in Grasse, capitala parfumurilor frantuzesti.
Autenticitatea este cuvantul cheie al produselor si ceea ce conferă un concept de brand definitoriu. Produsele de îngrijire zilnică pot fi folosite de către toată familia, sunt naturale și au la bază uleiuri esentiale de argan, lavandă, fruct de dafin, floare de cires, fruct de cactus, unt de Shea – ceea ce asigura o ingrijire optimă pentru toate tipurile de piele.

La Maison du Savon de Marseille este intr-o continua dezvoltare, numără astăzi 18 magazine in Franta si peste 200 de alte puncte de vanzare in Franta, Italia, Spania, Belgia, Germania, Africa de Sud, Asia.
Descoperiti locurile unde sunt fabricate sapunurile si cosmeticele noastre naturale: sapunuri lichide pe baza de lavanda – Sault, cosmetice si geluri de dus- Peyruis, sapunuri parfumate pe baza de ulei de argan bio – Valensole, cuburi si felii de sapun traditional – Marsilia, sapunuri si cosmetice pe baza de lapte de magarita si unt de Shea – Aubagne, parfumuri – Grasse.


 

Author: CDMR

Share This On