Premium Fenster

Categorie: Amenajari interioare
 
Prezentare: Compania comercializeaza usi si ferestre din termopan, precum si accesorii pentru acestea, la un raport avantajos calitate-pret. Punctele de lucru si show-room-urile noastre se situeaza in diverse locatii astfel incat clientii sa ne gaseasca cat se poate de usor pentru a avea acces la produsele noastre. Ne puteti gasi in Arad, in Deta si in Timisoara de cate ori veti fi in cautarea unor astfel de produse care sa atinga un nivel de maxim in ceea ce priveste calitatea si sa fie achizitionate la preturi competitive, accesibile.

Specialistii nostri sunt bucurosi sa vina in intampinarea cerintelor voastre, satisfacandu-le prin solutii customizate, dupa ce au ascultat cu atentie care sunt necesitatile si preferintele fiecaruia in parte.
Colaborarile pe care le-am dezvoltat cu producatori renumiti in acest domeniu, precum Gealan, Veka, Liderplast, KBE si altii va asigura de faptul ca veti beneficia de produse capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente asteptari.

Produsele achizitionate si montate de catre firma noastra vin insotite de certificate de garantie si de calitate, emise de catre producatorul european.
 
Adresa: Str. Aurel Vlaicu, bl. I10, Arad, jud. Arad
Telefon: 0748 47 51 68
Site internet: www.premiumfenster.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On