Pomvit Eliflor

Categorie: Amenajari gradina
 
Prezentare: Arhitectura gradinii tale este obiectivul nostru! Prestam servicii profesionale de arhitectura peisagistica, amenajarea si intretinerea gradinilor si spatiilor verzi. Privim amenajarea spatiilor verzi ca pe o lucrare complexa si de durata, lucru pentru care analizam toata elementele care compun aceasta structura din toate punctele de vedere. Am constatat ca rezultatele cele mai bune se obtin atunci cand in cadrul muncii de amenajare depuse tinem cont si de elementele moderne de peisagistica dar si de modul in care lucreaza natura.

Echipa noastra promoveaza in amenajari in primul rand flora autohtona, pentru ca plantele de pe teritoriul Romaniei fac parte din multe specii care sunt adaptate perfect conditiilor noastre de mediu si bineinteles ca rezultatele obtinute dupa plantare vor fii foarte bune.

Dam atentie si plantelor din import care apartin unei mari diversitati de familii, genuri, varietati cu caracteristici de crestere si cerinte fata de mediu foarte diferite, noi fiind in masura sa oferim sfaturi utile celor care detin astfel de plante sau care vor sa detina. Noi tratam amenajarea unei gardini ca pe un lucru foarte serios pentru ca vom beneficia de rezultatele obtinute multi ani, timp in care vom putea face si niste modificari adaugand sau renuntand la unele plante, iar structura de baza a gradini ramanand neschimbata.

Suntem siguri si promovam acest lucru si anume ca lucrarile de ingrijire corect aplicate plantelor sunt la fel de importante ca si lucrarea de amenajare a unei gardini, fiindca ingrijirea corecta a unei plante certifica faptul ca acea planta se va dezvolta corespunzator. Lucrarile de ingrijire se aplica diferentiat plantelor din specii diferite acest lucru implicand cunostinte solide de botanica, pedologie, agrochimie si agrometeorologie pe care noi vi-le vom oferii cu promptitudine si profesionalism atunci cand suntem solicitati. Experienta ne-a aratat ca a preveni este mult mai eficient decat a combate, fapt pentru care oferim sfaturi pentru a preveni si a combate eficient bolile si daunatorii care afecteaza sanatatea plantelor noastre.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0760 545 808
Site internet: amenajare-gradina-ro.eu
 


 

Author: CDMR

Share This On