Pieseauto.ro

Categorie: Auto
 
Prezentare: Suntem magazinul auto online nr. 1 de piese auto noi şi second hand din România. Peste 190 de magazine de piese auto, 240 parcuri de dezmembrări şi mii de vânzători particulari din toată ţara sunt prezenţi pe platforma PieseAuto.ro, aşa că aici gaseşti rapid orice piesă auto, la preţul ales de tine şi poţi cumpăra în siguranţă şi cu încredere.

Beneficii:

Varietate: Cu siguranţă găseşti piesa căutată printre cele peste 3 milioane de piese de schimb şi accesorii, peste 46.000 de maşini dezmembrate şi peste 3000 de oferte directe făcute de vânzători zilnic. Trebuie doar să alegi dacă vrei o piesa nouă sau second hand şi la ce preţ.
Preţ bun: Numărul mare de vânzători şi piaţa concurenţială, creată prin sistemul de ofertare din partea vânzătorilor la rubrica Cereri Piese fără a vedea preţul oferit de ceilalţi, precum şi numărul mare de piese te ajută să obţii cel mai bun preţ posibil. Rămâne să alegi preţul corect şi să negociezi cele mai bune condiţii pentru tine.
Siguranţă: Spre deosebire de alte site-uri de anunţuri unde nu ştii de la cine cumperi, aici fiecare vânzător are un istoric online bazat pe calificative. Poţi vedea în acest fel ce experienţă au avut alţi cumpărători cu un anumit vânzător şi să îl alegi pe cel în care ai cea mai mare încredere. Vânzătorii GOLD, PREMIUM şi PLATINUM sunt verificaţi suplimentar de noi astfel încât surprizele nu au cum să apară. Poţi apela oricând la serviciul de mediere, oferit gratuit de PieseAuto.ro, dacă ai lansat comanda prin intermediul butonului de “Comandă acum” sau “Acceptă oferta”.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0747 131 182
Site internet: www.pieseauto.ro


 

Author: CDMR

Share This On