Phyt’s Romania

Categorie: Cosmetice
 
Prezentare: Compania Phyt’s Romania comercializeaza cosmetice BIO si produse certificate organic pentru ca pielea dumneavoastra sa fie sanatoasa si ingrijita in mod corespunzator. Phyt’s Romania ofera posibilitatea tuturor doamnelor sa aiba parte de o ingrijire corporala sanatoasa folosind cosmetice bio din ingrediente naturale. In magazinul online phytsromania.ro veti gasi cele mai bune si calitative creme de fata pentru toate tipurile de ten.

Pielea este cel mai mare organ de pe corp si pentru a o pastra sanatoasa si frumoasa trebuie folosite cosmetice bio si produse de ingrijire din ingrediente naturale care sa ajute in lupta impotriva imbatranirii si pentru a reface mai bine pielea. In magazinul online Phyt’s Romania veti gasi produse organice de infrumusetare dar si de tratare a problemelor si afectiunilor pielii. Cremele Phyt’s sunt direct importate de la celebra firma de produse cosmetice, astfel Laboratoarele Phyt’s fiind recunoscute in lumea intreaga pentru produsele bio calitative pe care le concep.

Cand folosesti produse organice de ingrijire, alegi produse ale caror ingrediente actioneaza impreuna cu sistemul natural, in acelasi timp sofisticat al pielii tale. Reduce povara toxica asupra propriului organism sprijinind in acelasi timp o lume mai sanatoasa pentru generatiile viitoare.
 
Adresa: Bdul. Ion Mihalache, nr. 209, sector 1, Bucuresti
Telefon: 031 438 0666
Site internet: www.phytsromania.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On