PhoneFix

Categorie: Reparatii
 
Prezentare: PhoneFix este compania care a fost infiintata in primul rand pentru solutionarea problemelor tale electronice. Cel mai important obiectiv atunci cand vei veni la noi cu device-ul tau defectat, este sa facem tot ce ne sta in putinta in a-ti primi inapoi in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii dispozitivul reparat. Ne dam toata silinta si suntem capabili sa gasim solutii acolo, unde altii esuaza.

Componentele folosite de expertii PhoneFix sunt si vor fi intotdeauna componente originale pentru a fi siguri ca reparatia telefonului tau va fi un succes. Cu ajutorul calitatii pieselor originale cu care lucram, iti asiguram o garantie de 12 luni, comparativ cu alte service-uri care ofera doar 3 sau 6 luni garantie. Poti fii sigur de calitatea reparatiilor efectuate de PhoneFix service GSM!

Iti oferim un termen de garantie de 12 luni pentru piesele schimbate si reparatia efectuata de noi, cat si garantia ca piesele schimbate sunt originale si vor fi schimbate cu tehnica de ultima generatie si pregatire profesionala de varf. Calitatea reparatiilor efectuate pe care o intalnesti la PhoneFix nu se poate compara cu nici o alta firma in domeniul electronicii!
 
Adresa: Bulevardul Eroilor, nr. 34, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0725 011 034
Site internet: phonefix.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On