PFA Barbuta Catalin-Felix

Categorie: Certificate energetice
 
Prezentare: De ce sa apelezi la PFA Barbuta Catalin-Felix pentru eliberarea unui certificat energetic in Bucuresti? In primul rand, intrucat il primesti foarte rapid. In numai 24 de ore din momentul in care depui dosarul, primesti documentul de care ai nevoie. Asadar, rapiditatea e garantata! Daca te grabesti cu inchirierea, respectiv vanzarea imobilului, primirea certificatului iti va facilita acest lucru.

In al doilea rand, platesti atat cat ti se spune la inceput, deci nu apar pe parcurs sau chiar la final taxe suplimentare.

In al treilea rand, ti se pun la dispozitie foarte repede serviciile de care ai nevoie, promptitudinea si profesionalismul fiind doua caracteristici de baza. Nu in ultimul rand, pana acum, PFA Barbuta Catalin-Felix a colaborat atat cu persoane fizice, cat si cu ansambluri rezidentiale.

Suntem o echipa experimentata de ingineri, specializati in domeniu (elaborare certificat energetic pentru cladiri), atestaţi tehnico-profesional de catre Ministerul Dezvoltării Regionale.
 
Adresa: Str. Drenajului, nr. 26A, sector 6, Bucuresti
Telefon: 0723 383 394
Site internet: www.certificat-energetic-aici.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On