Pensiunea Inima Bucovinei

Categorie: Turism
 
Prezentare: Pensiunea turistica Inima Bucovinei este situata intr-un cadru mirific, langa liziera padurii, pe un teren de 22.000 metri patri, la dispozitia turistilor. Este o constructie unde modernul se imbina perfect cu rusticul. Atmosfera calda face ca fiecare clipa petrecuta in Inima Bucovinei sa fie una de neuitat. Fauna si flora bogata din imprejurimi ofera ochiului imagini care odata intiparite in minte, te face sa revi mereu in Inima Bucovinei.

Distanta de la gara si de la drumul european pana la Inima Bucovinei este de doar 450 metri. In Inima Bucovinei vei fi inconjurat de ospitalitatea oamenilor locului, de paduri suple de brazi. Jupanesele noastre ti-or gati bucate alese, in care ademenesc miresme si dichiseli cum numai in Bucovina poti afla. Vino la pensiunea turistica Inima Bucovinei sa auzi iarba crescand, norii trecand si neaua ningand!

Pensiunea dispune de un apartament si 10 camere duble (cu paturi twin sau matrimoniale). Fiecare camera sau apartament dispune de grup sanitar propriu. Tot la pensiunea Inima Bucovinei gasiti un restaurant cu meniuri bucovinene si traditionale romanesti.
 
Adresa: Frasin 727245, nr. 863, jud. Suceava
Telefon: 0230 340 067
Site internet: www.inimabucovinei.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On