Pacos Eco Colectare

Categorie: Reciclare
 
Prezentare: Pacos Eco Colectare se ocupa de colectarea si valorificara deseurilor reciclabile, dar si de colectarea deseurilor periculoase. Firma dispune de flota auto echipata cu logistica necesara, de hale si platforme betonate si de un personal specializat cu ajutorul carora sa poata raspunde prompt oricarei solicitari din partea clientilor.

Firma s-a impus pe plan local prin calitatea serviciilor prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.

Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ridicate cu autoutilitare Mercedes dotate cu sistem abrolkeeper, ne-a ajutat sa crestem de la an la an, sa na imbogatim portofoliul si sa raspandim imginea seriozitatii.

Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.
 
Adresa: Str. Paltinului, Baicoi, jud. Prahova
Telefon: 0726 731 273
Site internet: www.colectarehartieploiesti.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On