Orto Implant

Categorie: Clinici stomatologice Bucuresti
 
Prezentare: Orto Implant Expert este o clinica specializata in ortodontie si implantologie cu o echipa de medici stomatologi cu o vasta experienta profesionala. Pe langa serviciile in ortodontie si implantologie, propunem tratamente interdisciplinare pentru carii si extractii dentare, parodontologie, fatele si proteze dentare, igiena si albire dentara, detartraj si periaj dentar.

In clinica noastra de ortodontie acordam o importanta sporita sterilizarii aparaturii si instrumentelor medicale si chiar folosirea de produse de unica folosinta. va asteptam intr-un cadru cochet si discret in care tratamentele stomatologice se realizeaza fara teama si durere!

Pentru a oferi un tratament interdisciplinar complex, avem o echipa completa de doctori specialisti in domeniile:ortodontie, estetica dento-faciala, endodontie, chirurgie, parodontoloie, protetica. Toti doctorii nostri sunt absolventi ai Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) “Carol Davila” din Bucuresti sau ai Universitatatii de Medicina si Famacie (UMF) “Iuliu Hatieganu” din Cluj.
 
Adresa: Str. Blajel nr. 4, Bl. V3, parter, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0728 122 828
Site internet: ortoimplant.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On