Orto Care

 
Sponsorizat
Cabinet stomatologic Crangasi: aparat dentar pretimplant dentar ieftindetartraj dentar
Adresa: Str. Calea Crangasi, nr. 36, bl. 13, sc. B, parter, sector 6, Bucuresti. Telefon: 0727 773 550. G+
 
 
Orto Care

In cabinetul nostru prestam servicii de stomatologie complete, adresându-ne tuturor, copii si adulti. Calitate, siguranta, o gama variata de tratamente stomatologice moderne intr-o locatie accesibila si la un pret echitabil.

Vrem sa construim inca de la inceput o relatie medic-pacient bazata pe intelegere si respect reciproc, planul de tratament va fi discutat pe intelesul fiecaruia si deciziile le vom lua impreuna, tinand cont si de parerea dumneavoastra si de cele mai bune recomandari din partea noastra pentru ca succesul tratamentului si stabilitatea lui in timp sa fie garantate.

Lasati-va teama si grijile deoparte, dupa ce ne veti face o vizita, noi vom sta la dispozitia dumneavoastra cu cele mai bune solutii de tratament pentru a va aduce zambetul ideal pe buze!

Nu facem nimic la intamplare, de aceea, de fiecare ramura stomatologica se ocupa un specialist in acel domeniu. Cazurile cu extractii de molari de minte sau plasarea unui implant dentar sunt tratate de un specialist in chirurgie dento-alveolara si implantologie, la fel cum cazurile dificile de retratament pe canale sunt incheiate cu succes de un specialist endodont samd.

Servicii oferite

  • Ortodontie
  • Chirurgie
  • Implantologie
  • Protetica
  • Endodontie
  • Estetica

Adresa: Calea Vitan, nr. 108, bl. V35, sc. 2, parter, ap. 39, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0767 599 939
Site web


 

Author: CDMR

Share This On