Orient Spedition

Categorie: Transport marfa
 
Prezentare: Firma Orient Spedition are ca obiect principal de activitate serviciile de transport marfa international si intern, transporturi agabaritice, inchirieri macarale, service auto, import si distributie piese de schimb pentru autoturisme si autocamioane.

Orient Spedition ofera servicii complete in domeniul transporturilor de marfa interne si internationale si al transporturilor speciale periculoase. Compania Orient Spedition detine in acest moment ponderea maxima pe piata transportului international si intern de marfuri in raport cu ceilalti operatori de transport marfa din nordul Moldovei in ceea ce priveste numarul de curse efectuate in mod periodic si numarul de autocamioane. In cadrul firmei noastre activeaza atat soferi profesionisti, mecanici auto, electricieni, cat si personal specializat in activitati de birou (secretariat, contabilitate, operare calculator, relatii cu clientii).

Toate transporturile realizate de Orient Spedition sunt asigurate si monitorizate atent de catre personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit. Clientii pot obtine relatii in legatura cu desfasurarea transporturilor proprii apeland telefoanele noastre si solicitand aceste informatii.

Orient Spedition va garanteaza cotatii avantajoase de preturi, incadrare in orarele de deplasare si o disciplina exemplara in relatiile cu clientii.
 
Adresa: Str. Fabricilor, nr. 7, Radauti, jud. Suceava
Telefon: 0753 093 365
Site internet: www.spedorient.com
 


 

Author: CDMR

Share This On