OrasulFlorilor.ro

Categorie: Flori
 
Prezentare: OrasulFlorilor.ro este un loc unde pasiunea si respectul pentru arta aranjarii florilor se imbina cu delicatetea si naturaletea firelor pamantului. Simboluri ale iubirii si afectiunii, devotamentului si respectului, florile sunt unele dintre cele mai potrivite elementele daruite de natura care sa evoce o sumedenie de trairi, stari interioare si ganduri.

Aspiratia de a realiza buchete si aranjamente florale aparte ne-a inlesnit cladirea unui centru al florilor, un spatiu al splendorii florale, unde parfumul imbietor si gama cromatica variata sunt complementare spectrului de sentimente insuflate de ansamblurile florale pe care le cream. Orice floare este unica in felul sau si, oferita in momentul oportun, va consolida negresit legatura dintre doua persoane. Actul daruirii si cel al primirii florilor sunt, deopotriva, gesturi deosebite si memorabile!

Buchetele de flori pe care le realizam spun propria poveste, indiferent daca sunt oferite persoanelor in prezenta careia tresariti de fiecare data, sau persoanelor pe care le apreciati pentru existenta lor in viata dumneavoastra! Aranjamentele florale marca Orasul Florilor sunt menite sa aduca fericirea pe chipul persoanei careia le veti oferi, intrucat frumusetea acestora deriva din unicitatea lor.

Avem misiunea de a veni in completarea cuvintelor, nu de a le face sa fie de prisos. Avem datoria sa va cunoastem dorintele pentru a reusi acest lucru. In floraria online Orasul Florilor, suntem dedicati vizitatorilor, atenti la nevoile lor si mereu in intampinarea dorintelor exprimate. Alegeti intelept si veti primi imediata apreciere pentru spiritul romantic de care veti da dovada!
 
Adresa: Str. Tudor Arghezi, nr. 19, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0743 256 525
Site internet: www.orasulflorilor.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On