Omnia Dental

 
Sponsorizat
Cabinet stomatologic Crangasi: aparat dentar pretimplant dentar ieftinpret detartrajdentist Crangasi
Adresa: Str. Calea Crangasi, nr. 36, bl. 13, sc. B, parter, sector 6, Bucuresti. Telefon: 0727 773 550. G+
 
 
Omnia Dental

Clinica Omnia Dental oferă tuturor celor care aleg să se trateze aici servicii de cea mai înaltă calitate și dispune de cei mai buni specialiști în domeniu. Tratăm fiecare caz cu atenție maximă și asigurăm un tratament eficient și fără durere pacienților care ne încredințează sarcina de a le trata problemele stomatologice pe care ei le au.

Rezultatele deosebite pe care le obținem se datorează echipei de specialiști și angajați ai clinicii noastre, cei care au grijă ca pacienții să se simtă mereu relaxați și să aibă încredere deplină în cei care îi ajută să aibă mereu o dantură de invidiat.

Tehnologia folosită de stomatologii clinicii noastre este aleasă tinându-se cont de performanța maximă pe care ea trebuie să o dea în cursul tratamentelor efectuate și de siguranța, pe toate planurile, pe care pacienții trebuie să o aibă garantată.

Misiunea noastră este să oferim servicii de cea mai înaltă calitate în tratarea bolii parodontale, în prevenirea ei și în limitarea efectelor neplăcute pe care aceasta le poate avea asupra sănătății orale.

Servicii oferite

  • Parodontologie
  • Implantologie
  • Tratamente cu laserul T-Scan
  • Tratamente cu laserul dentar
  • Tratamente cu tehnica A-PRF

Adresa: Bdul Marasesti, nr. 107, sector 4, Bucuresti
Telefon: 0761 575 155
Site internet: www.omniadental.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On