Oltextur

Categorie: Agentii de turism
 
Prezentare: Suntem o agentie de turism cu o experienta vasta de peste 23 de ani, perioada in care ne-am castigat un loc fruntas pe piata prin promptitudinea si calitatea serviciilor pe care le oferim fiecarui client in parte, indiferent unde acesta isi doreste sa calatoreasca si indiferent daca scopul calatoriei este unul de afaceri sau relaxare.

Oltextur va ofera oportunitatea de a petrece vacante de neuitat la preturi avantajoase, cu orice ocazie! Site-ul nostru va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte atat la sejururile early booking cat si la cele last minute. Destinatiile de vacanta propuse de agentia Oltextur sunt variate si cuprind tari si orase de pe intreg mapamondul incepand cu destinatii apropiate, din Romania si ajungand pana la destinatii aflate in unele dintre cele mai indepartate colturi ale lumii, cum ar fi Indonezia, Maldive, Cuba sau Mexic.

Oricand simtiti nevoie sa evadati din rutina cotidiana, gasiti in agentia de turism Oltextur un partener si un prieten de incredere care va sustine si va ajuta sa aveti de fiecare data vacante dintre cele mai frumoase, vacante din care sa va intoarceti incarcati doar cu amintiri placute.
 
Adresa: Bdul. Nicolae Balcescu, nr. 35, ap. 1, parter, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 210 3008
Site internet: www.oltextur.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On