OKasig

Categorie: Asigurari
 
Prezentare: Cauti cea mai ieftina asigurare RCA? Ai nevoie de o polita de asigurare care sa iti asigure locuinta impotriva dezastrelor naturale? Esti pregatit sa pleci in vacanta dar vrei sa stii ca vei avea suportul necesar in cazul unei urgente medicale?

Poti apela la o firma de asigurari dar exista riscul ca acestea sa nu fie interesate de clienti mici si sa nu iti acorde timpul si atentia necesare pentru a stabili cea mai avantajoasa polita de asigurare.

OKasig.ro: ajutorul tau de nadejde atunci cand vorbim despre alegerea celor mai bune polite de asigurare. Noi te ajutam sa economisesti timp si bani prin prezentarea directa a celor mai bune oferte de la partenerii nostri asiguratori: fie ca este vorba de cel mai rapid RCA, cea mai buna asigurare pentru imobile, cea mai buna acoperire pentru asigurarea de calatorie, poti conta pe noi.
OKasig.ro este un proiect 100% online dezvoltat de catre Euro Arc Insurance Broker – companie care ofera servicii de brokeraj din 1997 la noi in tara. OKasig.ro iti ofera cel mai rapid mod de calcul pentru a asigurarile online si cel mai mic pret – garantat!
 
Adresa: Soseaua Pipera, nr. 46H, cladire C2, sector 2, Bucuresti
Telefon: 031 43 44 888
Site internet: www.okasig.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On