Oferte incredibile pentru vacante last minute, pe TUI TravelCenter

BUCURESTI, 1 septembrie 2016

Desi luna septembrie a sosit, sezonul concediilor petrecute pe malul marii este inca in floare. Pentru ca nu toata lumea isi planifica vacantele cu mult timp inainte, fie din ratiuni de timp, fie pentru ca alegerea unei destinatii dintr-o paleta parca infinita de optiuni nu este o treaba usoara, TUI TravelCenter se angajeaza sa ii ajute pe cei care au lasat rezervarea vacantei pe ultima suta de metri sa aleaga oferta cea mai potrivita pentru ei.

Agentia de calatorie pune la dispozitia persoanelor interesate de sfaturi si recomandari din partea unor specialisti in domeniul turismului o paleta larga de oferte last minute 2016 in destinatii precum Grecia, Turcia si Spania.

Astfel, doritorii pot intra pe site-ul agentiei de turism TUI TravelCenter si pot urmari campania Last Minute Deals, de unde isi pot achizitiona pachete de vacanta la preturi reduse, cu pana la 7 nopti de cazare, cu zbor charter si transfer incluse. Clientii TUI TravelCenter pot alege cea mai buna optiune de vacanta last minute 2016 din portofoliul care include servicii de cazare la hoteluri de 2,3,4 sau 5 stele.

Destinatiile din care pot face selectia sunt insulele grecesti, printre care Santorini, insulele spaniole, din randul carora amintim Ibiza si Mallorca, precum si insulele turcesti, cu optiuni de cazare in Antalya si Bodrum. TUI TravelCenter are, asadar, de toate pentru toti cand vine vorba de oferte last minute 2016: atat statiuni turistice cu o viata de noapte spectaculoasa, cat si locuri destinate familiilor copii, unde acestia din urma se pot relaxa in voie.

Indiferent de alegerea facuta, clientii agentiei vor beneficia de servicii ireprosabile in unitatile de cazare, avand la dispozitie restaurante de tot felul, baruri, pisicine, sali de jocuri, saune si sali de fitness, precum si alte distractii.

Informatii suplimentare despre oferte Last Minute Grecia, Turcia sau Spania, precum si despre hotelurile oferite de TUI TravelCenter sunt disponibile pe site-ul oficial al agentiei de turism.


 

Author: CDMR

Share This On