Odette Ballet School

Categorie: Cursuri
 
Prezentare: Ballet School Odette isi desfasoara activitatea sub organizarea si coordonarea prof. Popescu Daniela Carmen. Absolventa a Liceului de Coregrafie si Arta Dramatica „Octavian Stroia” din Cluj–Napoca si mai apoi balerina la Trupa de dans clasic si contemporan “Oleg Danovski” din Constanţa, coordonatorul acestei scoli si-a adescoperit la scurt timp pasiunea de profesor si coregraf. Astfel, in 2009 a fost infiintata Scoala de balet “Odette” din Bucuresti, un real succes pentru transmiterea acestei arte urmatoarei generatii.

Cursurile noastre de balet sunt destinate celor trei grupe existente: incepatori, avansati si de performanta. La inscriere, elevii sunt rugati sa sustina o proba prin care ne putem evalua nivelul si potentialul fiecaruia dintre participanti. In functie de rezultatele obtinute si varsta, cei inscrisi sunt repartizati in cele trei grupe de dans clasic.

Credem ca arta dansului reprezinta o maniera deosebita de educatie, o imbinare armonioasa intre corp, spirit si ritm. De altfel, exprimarea prin dans si miscare este o modalitate de autocunoastere si dezvoltare emotionala, creatia artistica fiind extrem de importanta pentru copii si nu numai. Elevii nostri invata sa simta ritmul, sa isi rafineze gusturile si urechea muzicala, dar mai ales sa-si dezvolte latura creativa.
 
Adresa: Str. Pericle Gheorghiu, nr. 45, sector 5, Bucuresti
Telefon: 0745 577 991
Site internet: www.odette-school.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On