Nutu Spedition

Categorie: Transport marfa
 
Prezentare: Nutu Spedition este o firma de expeditii si transport rutier de marfa, cu sediul in Ramnicu Valcea, ce realizeaza transporturi de marfuri generale pe intreg teritoriul tarii, transport specializat in tarile Uniunii Europene, transport international de marfa intra- si extra-comunitar, transport ADR, transport containere, transport autoturisme cu platforme, transport colete, transport mobila, mutari si relocari, transport marfa pe paleti, transport in regim de grupaj sau exclusivitate.

Companie specializata in transport international de marfa, oriunde in Europa. Realizam orice tip de transport, indiferent de destinatie si tipul de marfa transportata, in conditii optime. Suntem in permanenta deschisi colaborarii cu firmele de export sau import din Romania si Europa si asiguram gasirea unor solutii optime pentru transport. Camioanele noastre pot deservi si transportul intre tarile Europene, nu numai curse tur-retur Romania – Europa.

Desi nu suntem cea mai veche companie de profil prezenta pe piata romaneasca si nici singura firma de transport din Romania, ne mandrim cu o experienta desavarsita in ceea ce priveste expeditiile/transportul de marfa si asiguram doar servicii de cea mai buna calitate. Nutu SRL este un furnizor leader in serviciile de transport international cu livrare la termen si avand acces la tipuri variate de vehicule din intreaga lume. Beneficiati de o retea vasta de optiuni de transport, de echipamente specializate, de comunicari proactive, de optiuni avansate de urmarire si de livrare oriunde in Europa.

Nutu Srl are o experienta vasta in servicii de transport rutier de marfuri in toata Europa. Oferim servicii regulate de transport in regim de grupaj, atat intern, cat si international, catre si din estul si vestul Europei. Gestionam fiecare aspect legat de expedierea marfurilor clientilor nostri, de la planificare, organizare si monitorizare, pana la controlul si livrarea marfurilor la destinatia finala. Nutu Srl ofera servicii de tranport in regim grupaj, cat si transport in regim de exclusivitate.
 
Adresa: Str. Matei Basarab, nr. 42, Ramnicu Valcea, jud. Valcea
Telefon: 0742 340 122
Site internet: nutuspedition.com
 


 

Author: CDMR

Share This On