Noblesse Interiors, partener Elle Decoration Romanian Design Awards 2016

BUCURESTI, 31 august 2016

Profita de ultima zi de inscrieri la ELLE Decoration Romanian Design Awards 2016, eveniment realizat in parteneriat cu Noblesse Interiors! Cele mai populare premii internationale de design interior si de obiect pot ajunge si in portofoliul tau! Esti designer, arhitect sau scenograf si ai un proiect foarte frumos realizat in ultimii doi ani? Inscrie-ti proiectul in perioada 15–31 august 2016.

Noi, Noblesse Interiors, partenerul ideal al arhitectilor si designerilor, sustinem anul acesta arhitectii si designerii deoarece credem in proiectele lor!

Decernarea si gala premiilor va avea loc in luna octombrie in cadrul showroom-ului Noblesse Interiors, gazduit in interiorul Palatului Noblesse, un concept unic in Europa.

Despre Noblesse Interiors

Noblesse Interiors este brandul care aduce in Romania frumusetea si unicitatea celor mai importante colectii pentru design interior si creeaza interioare unice si pline de valoare. Motto-ul nostru: Add value to your lifestyle!

Oferim servicii complete de design interior sau pentru achizitia de mobilier, corpuri de iluminat, sanitare si placari, textile si decoratiuni pentru proiecte rezidentiale, office-uri si Horeca.

Despre Noblesse Group

Noblesse Group se distinge in mediul de business national si international prin complexitatea brandurilor care il compun. Acestea sunt Noblesse Interiors, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, Studio Insign, Noblesse Academy, Asociatia Culturala Noblesse si Biblioteka.

Fiecare dintre acestea este caracterizat prin pasiunea pentru design interior, servicii de o inalta calitate, grija pentru protejarea si salvarea cladirilor monumente istorice si promovarea culturii si artei romanesti.


 

Author: CDMR

Share This On