Nichi Cristina Nichita

Categorie: Imbracaminte si incaltaminte
 
Prezentare: Cu o prezenta de peste 24 de ani pe piata nationala si internationala, Nichi Cristina Nichita este un brand 100% romanesc, recunoscut si apreciat pentru eleganta clasica – reinterpretata an de an, pentru calitatea, noutatea si diversitatea colectiilor sale.

Produsele Nichi Cristina Nichita se adreseaza celor mai exigente gusturi, de aceea preocuparea noastra pentru satisfactia voastra nu se opreste la vanzarea unui articol de imbracaminte. Ce diferentiaza Nichi Cristina Nichita? Atentia la detalii, minutiozitatea si precizia. Croiul si finisajele perfecte, tesaturile de calitate din import si tiparele romanesti va ofera garantia calitatii din toate punctele de vedere. Diversitatea de modele, gama larga de marimi si preturile mai accesibile decat te astepti, reprezinta atuuri cu care va asteptam la cumparaturi elegante.

In colectiile Nichi Cristina Nichita folosim tesaturi fine, de cea mai buna calitate, tocmai pentru a raspunde exigentelor dvs. de a avea un produs cu un aspect impecabil. Acordam atentie atat fetei produsului cat si dosului, pe care il accesorizam cu diverse benzi, captuseli in contrast de culoare, insertii, etc. Pentru a evita sifonarea articolelor business, folosim tesaturi cu continut sintetic si elastan, tocmai pentru ca dvs. sa aratati impecabil in mediul profesional. Tesaturile cu compozitie de fibra naturala (bumbac, in, lana, matase) sunt atent calcate si insotite de sfatul consilierilor nostri pentru purtarea si pastrarea lor in bune conditii.
 
Adresa: Str. C.A. Rosetti, nr. 12, Iasi, jud. Iasi
Telefon: 0232 234 388
Site internet: shop.nichi.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On