Nexxon

Categorie: Produse auto
 
Prezentare: Firma Nexxon SRL este cel mai mare distribuitor de anvelope si camere de aer din Romania. Ca o organizatie de export-import, Nexxon desface produse pe tot teritoriul tarii.

Nexxon livreaza produse si servicii de cea mai buna calitate pentru piata cu cei 20 ani de experienta in domeniul anvelopelor auto. Firma furnizeaza produse fabricate dupa ultimele tehnologii din domeniu. A reusit astfel sa se inscrie printre liderii de companii de export-import anvelope din Romania.

Nexxon ofera o gama completa de anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme, masini agricole, masini industriale, vehicule de teren, off-road la ATV-uri etc. Se comercializeaza intr-o scara larga si camere de aer pentru anvelope, lanturi antiderapante, aproape pentru toate modelele de autovehicule. Diversificand continuu sortimentul de anvelope, astazi este gata sa livreze toate cele trei segmente de anvelope: de buget, clasa economica si premium.

Nexxon este gata sa ofere preturi competitive, datorita politicii sale de monitorizare continua a ofertei si a cererii de pe piata de desfacere si prin puterea sa de cumparare, prin achizitii en-gross.
 
Adresa: Str. Orbán Balázs, nr. 14, Targu Secuiesc, jud. Covasna
Telefon: 0731 111 647
Site internet: www.nexxon.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On