Next Front

Categorie: Mobila
 
Prezentare: Next Front produce si distribuie componente si accesorii pentru industria mobilei, oferind produse de calitate, cu un design deosebit, care se potrivesc în mod eficient cu cererea existenta pe piata, fiind un reper in domeniul mobilei. Parteneriatul este esenţial pentru un viitor de succes atat pentru companie cat şi pentru clienţii săi.

Cel mai bun pret si o calitate exceptionala:
– fronturi din mdf curbat, dimensiuni stass si atipice
– lemn masiv: pret mediu aprox. de 90 -135 EUR./mp;
– pret front MDF la doar aprox. 75 EUR/mp – finisaj High Gloss si 65 EUR/mp – finisaj mat (valori fara TVA).

Costul accesoriilor pentru mobila din lemn masiv se calculeaza la bucata in cazul manerelor pentru fronturi si la metru liniar in cazul corniselor, plintelor, gardut, canturi etc.

Next Front, ofera producatorilor de mobilier, dar si clientilor persoane fizice, juridice sau institutii, o gama cat se poate de diversificata, atat pe parte de fronturi vopsite din MDF, cat si pe partea de fronturi din lemn masiv. De asemenea, compania noastra ofera suport logistic in vederea crearii unei relatii de parteneriat cat mai solide, prin oferirea de materiale de prezentare, cataloage tiparite (ce contin toate tipurile de frezare, finisajele si culorile) precum si mostre reale (usi si fete de sertar) la preturi suportate partial de societatea noastra.
 
Adresa: Str. Heliade intre Vii, nr. 8, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0724 242 626
Site internet: www.nextfront.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On