Nepot de taran

Categorie: Arta si cultura
 
Prezentare: Ne propunem sa descoperim impreuna si sa promovam tineri care cultiva si imbogatesc situl de viata traditional romanesc, adaptandu-l nevoilor moderne sociale, culturale și economice.

Proiectul nostru este dezvoltat sub forma unei platforme editoriale interactive, ce prezintă istorisiri si povesti de succes, portrete si interviuri ale tinerilor intorsi in mediul rural. Vrem sa contribuim la promovarea stilului de viata traditional romanesc si sa il prezinte ca o optiune viabila pentru tinerii de azi.

Nepot de taran doreste sa fie o sursa de informare si inspiratie pentru tinerii aflati in cautarea unei schimbari in viata, pentru cei care isi doresc sa schimbe viata corporatista cu stilul de viata tihnit, pentru cei care isi doresc sa fie mai aproape de natura si traditii sau pentru cei care doresc sa se reintoarca acasă. Ne adresam, in special, publicului educat, din mediul rural si urban, care are capacitatea si dorința de a demara sau de a se implica in proiecte de creativitate sociala in mediul rural.

De la povesti de succes in turism si agricultura si pana la proiecte curajoase in domeniul antreprenoriatului social, “Nepot de taran” isi propune sa prezinte viata la tara prin ochii tinerilor care au avut “nebunia” de a se intoarce la radacini, a celor care au stiut sa imbunatateasca stilul de viata traditional romanesc, pastrand cutumele si traditiile sale, dar adaptandu-le in acelasi timp nevoilor si preocuparilor lumii contemporane.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: Nespecificat
Site internet: www.nepotdetaran.ro


 

Author: CDMR

Share This On