Mobiclass

Categorie: Mobila
 
Prezentare: Compania asigura clientilor sai un nivel ridicat de servicii: design si proiectare, productie de serie si de unicate, vanzare directa si in magazine specializate, montaj si service post-vanzare etc. Echipa de tehnicieni si vanzatori este la dispozitia tuturor clientilor nostri pentru proiectarea optima a spatiului; realizam proiecte si randari la cele mai inalte competente si din cele mai diversificate atat pe stil modern, cat si clasic.

Gamele noastre de mobilier, sunt dedicate amenajarii spatiilor de locuit (livinguri, biblioteci, dormitoare, birouri, sufragerii, bucatarii, holuri, saloane), domeniului HoReCa (mobilier hotel, restaurante, pensiuni, case de vacanta etc), pentru cladirile de birouri, spatiile publice si comerciale (receptii, birouri, sali de sedinte etc).

MOBILIER CLASIC Stil neoclasic, forma originala clasica cu aer contemporan. Mobilierul se caracterizeaza prin forme bombate si elemente decorative. Colectiiile sunt realizate prin combinatia lemnului masiv de tei si fag cu furnire de lemn natural de fag, cires si nuc african. Feronerie stil dimensiuni diferite. SCAUNE SI CANAPELE CLASICE Stilul colectiilor este baroc tarziu, caracterizat prin linii curbe si sculpturi manuale Lemn masiv de fag, tapiterie canapele pe arcuri, tapiterie scaune poliuretan. BUCATARII Oferim mobilier de bucatarie complet utilat cu electrocasnice in stil modern si in stil classic.

Clientii nostri sunt case particulare in toata tara si chiar in strainatate, zone rezidentiale, pensiuni turistice, case de vacanta, hoteluri, restaurante, institutii publice.

Mobilierul se fabrica in sectiile proprii de productie, prin procese controlate, garantand clientilor nostri calitate functionala si estetica. Mobilierul este produs din esente de lemn nobile, selectionate cu atentie si exigenta : tei, fag, stejar. Pe langa lemn, in functie de utilitatea functionala sau estetica mobilierul poate sa aiba in componenta furnire de lemn natural de fag, nuc, cires, lemn exotic sau pot fi innobilate cu sculpuri, intarsii, vitraje si feronerii de calitate. Finisajele sunt fine si rafinate si sunt aplicate dupa tehnologii italiene.
 
Adresa: Str. Jiului, nr. 4, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0723 697 732
Site internet: www.mobiclas.com
 


 

Author: CDMR

Share This On