Ministerul Afacerilor Interne – Premiu special la Gala Premiilor Industriei de Publicitate Online – IAB MIXX Awards Romania 2016

BUCURESTI, 10 iunie 2016

Ministerul Afacerilor Interne a primit joi, 9 iunie a.c., în cadrul Galei Premiilor Industriei de Publicitate Online – IAB MIXX Awards Romania 2016, premiul special al juriului, acordat pentru deschiderea pe care a arătat-o în comunicarea on-line, în special pe platforma Facebook, unde multe dintre mesaje au devenit virale și s-au bucurat de aprecieri din partea publicului.

În cadrul ceremoniei, la care au participat cele mai importante companii din industria de publicitate, a fost apreciat modul de adaptare de către MAI a tonului mesajelor și spontaneitatea acestora, precum și utilizarea unei diversități de canale de comunicare în social media.

Premiul a fost acordat de către un juriu format din reprezentanți de marcă ai industriei de publicitate din România și din străinătate, Ministerul Afacerilor Interne fiind prima instituție a statului care primește un astfel de premiu.

IAB Romania (Interactive Advertizing Bureau Romania), este asociația industriei de publicitate digitală din România, organizație non-guvernamentală care promovează și încurajează utilizarea spațiului digital ca mediu de comunicare.

Premiile se acordă din partea industriei digitale, la nivel internațional, bucurându-se de recunoaștere mondială, certificând astfel, creativitatea și eficiența comunicării on-line.

În cadrul evenimentului desfășurat în București, în cadrul ICEEFest, au fost prezentate cele mai bune campanii digitale ale anului 2015 – 2016!


 

Author: CDMR

Share This On