MGC Trans

Categorie: Transport marfa
 
Prezentare: Vrei sa te muti si nu ai masina? Este sambata sau duminica si nu gasesti pe nimeni sa te ajute? Ai cumparat materiale de constructii sau obiecte voluminoase pe care nu le poti cara? Noi suntem solutia! Transportam mobila si marfa, oricand, oriunde pentru oricine inclusiv sambata si duminica. Nu va faceti griji! Preturi avantajoase pentru client!

Dispunem de 2 dube de 3,5 tone echipate pentru a va transporta mobila la destinatie. Mobila dvs. va fi protejata la transport prin prinderea cu chingi. Se recomanda infolierea corpurilor de mobila astfel incat pe durata transportului sa nu apara zgarieturi sau mici daune. Faceti o programare acum iar mutarea mobilierului se va face in cel mai scurt timp. Oferim si consiliere pentru mutare.

Efectuam de asemenea transport de mobila international oriunde in Europa, durata unui transport variind de la 1 zi la maxim 7 zile, in functie de locatie. Astfel, va stam la dispozitie pentru transport de mobila in Germania, Slovenia, Austria, Suedia si alte tari ale Uniunii Europene. Pretul unui transport international se calculeaza pentru un traseu stabilit impreuna cu dvs. si include taxele de drum. Punem la dispozitie 2 soferi pentru ca transportul sa se efectueze intr-un timp optim.
 
Adresa: Bucuresti, sector 6
Telefon: 0723 254 319
Site internet: www.mgctrans.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On