Metasysteme Coaching

Categorie: Consiliere si orientare profesionala
 
Prezentare: Metasysteme Coaching este o companie de consultanta ce reuneste profesiunile de coach si de consultant strategic si sistemic. Toate programele de formare si pregatire oferite de Metasysteme Coaching sunt certificate ACSTH de catre International Coach Federation. Apartenenta la ICF este o garantie a calitatii si a respectarii criteriilor etice si deontologice stabilite de aceasta organizatie, criterii care privesc atat coachingul individual si de lider, coachingul de echipa de conducere si de intreprindere, cat si cursurile de formare si pregatire.

Condusa de Alain Cardon, Metasystème face parte dintr-o retea internationala de profesionisti care, fie prin consiliere strategica, fie prin coaching-ul de lider sau de echipa de conducere, sunt capabili sa indrume dezvoltarea intreprinderii dumneavoastră in Europa si pretutindeni in lume.

Alain Cardon este Master Certified Coach (MCC), International Coach Federation (I.C.F.), B.A. in Stiinte Sociale si Etnologie obtinut la Macalester College, Minnesota, SUA. A studiat psihologia educatiei la Universitatea Minnesota, SUA. Fost cadru didactic al Institutului Francez de Analiza Tranzactionala (I.F.A.T.), Alain Cardon este “expert” al Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM). Este consultant si coach din 1976. Alain este specialist in coachingul sistemic de top management si de echipa, si are o bogata activitate de formare de coachi atat in Europa cat si in America de Nord si America Latina.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0733 98 86 78
Site internet: www.metasysteme-coaching.ro


 

Author: CDMR

Share This On