Merx

Categorie: Ceasuri
 
Prezentare: Este important pentru noi, merx.ro, ca publicul nostru sa poata alege informat, si sa isi poată derula tranzactiile online in siguranta, pentru el insusi sau pentru bucuria de a darui cuiva drag un accesoriu deosebit. Pentru acest lucru, ne-am pregatit sa fim mai mult decat un simplu “boutique” virtual cu articole diverse. Esti tu, cu personalitatea, atitutinea si valorile tale. Suntem merx.ro, un loc de unde poti alege ce anume ti se potriveste mai bine, fie ca este vorba de un accesoriu pentru tine sau pentru casa ta.

Ne propunem sa devenim una din principalele alegeri ale clientilor romani pentru accesorii personale sau pentru decorarea casei lor, oferindu acestora, sfaturile, produsele si solutiile de care au nevoie.

Valorile noastre sunt:
• Atentia pentru client – cautarea celor mai bune solutii pentru nevoile clientilor nostri. Oferirea unei consilieri de calitate, oricărui client care doreste sa beneficieze de produsele si de promotiile noastre.
• Transparenta – toate informatiile de pret afisate, releva costul celor oferite. Cheltuielile de transport si toate eventualele taxe percepute sunt evidentiate clar si fara echivoc, in derularea procesului de achizitie.
• Eficienta – Promovarea unei atitudini corecte fată de clienţii merx.ro – acestora fiindu-le oferite informatii relevante care sa ajute in luarea deciziilor, respectindu-se fiecaruia timpul si preferintele personale.
• Profesionalism – o atitudine responsabila si eficienta, construita pe dezideratul increderii fata de toti clientii si colaboratorii nostri.
 
Adresa: Str. Frunzei, nr. 9, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0735 313 414
Site internet: www.merx.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On