Mega Residence Oltenitei

Categorie: Imobiliare Bucuresti
 
Prezentare: Beneficiind de o pozitionare excelenta (Soseaua Oltenitei 71A), la 300 metri de statia de metrou Piata Sudului, ansamblul ofera acces rapid la tot confortul urban: Mall Sun Plaza, parcurile Tineretului si Vacaresti, World Class, Clinica Medlife, piata agroalimentara Piata Sudului, numeroase scoli si gradinite.

30% dintre apartamente sunt deja contractate. Clientii nostri sunt persoane care stiu ce doresc si care nu accepta compromisuri in ceea ce priveste locatia si confortul. Pozitionarea excelenta si calitatea constructiei si a dotarilor au stat la baza deciziei lor de a se muta in Mega Residence Oltenitei.
Janina Constantin, Project Manager

Clientii pot opta pentru apartamente de 1, 2 si 3 camere cu suprafete generoase, inteligent compartimentate, cu toate dotarile moderne incluse: centrala de gaze, aer conditionat, racordare integrala la utilitati. Finisajele premium pot fi alese de catre proprietar pentru a reflecta cel mai bine stilul personal, materialele folosite fiind doar de la furnizori ce pun calitatea pe primul plan.

Ansamblul beneficiaza de monitorizare video si acces securizat in incinta. Ansamblul este vândut direct de dezvoltator, fara intermediari, ceea ce aduce o comunicare deschisa in care cumparatorul primeste toate informatiile necesare, cu rabdare si in deplina transparenta.
 
Adresa: Bulevardul Metalurgiei, nr. 57-59, sector 4, Bucuresti
Telefon: 0722 76 91 91
Site internet: megaresidence.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On