Maya Fashion

Categorie: Rochii de mireasa
 
Prezentare: Desi a inceput ca o idee indrazneata a unei echipe tinere si entuziaste, Maya Fashion a ajuns un atelier de creatie vestimentara, adresandu-se in special mireselor de inalta clasa, condus de designerul vestimentar Mariana Florea. Experienta de peste 20 de ani isi pune amprenta pe tot ceea ce poarta marca Maya Fashion, care nu creeaza un stil, ci confort, naturalete, buna dispozitie, relaxare si o prezenta notabila oriunde ai merge. Toate la un loc inseamna spiritul Maya Fashion.

Rochiile de mireasa si cele de ocazie special create de designerul Mariana Florea sunt gandite sa ofere comoditate, dar si sentimentul de siguranta pe care doar creatiile de bun gust si calitate ti-l pot oferi. Calitatea Maya Fashion este rezultatul armoniei dintre linie (croiala), material si nu in ultimul rand, executie. Tiparele sunt astfel concepute incat tinuta sa ofere confort la purtare – incredere in sine – design cu impact asupra privitorului.

Va asteptam la atelierul de creatie si magazinul specializat din Craiova, precum si in magazinul din Bucuresti, cu o colectie spectaculoasa de rochii de mireasa. In magazinele Maya Fashion mai gasiti si voaluri pentru mirese din diferite materiale si dimensiuni, bijuterii si accesorii pentru acestea.
 
Adresa: Strada Lipscani, nr. 32, Craiova
Adresa: Bulevardul Unirii, nr. 18, bl. 5B, parter, Bucuresti
Telefon: Craiova: 0744 755 076, Bucuresti: 0761 348 731
Site internet: www.mayafashion.ro
 

 


 

Author: CDMR

Share This On