Masatto

Categorie: Produse pentru mentinerea / imbunatatirea sanatatii
 
Prezentare: Importator si distribuitor de fotolii cu masaj profesionale, Masatto ofera solutii de nivel personal, dar si profesional. Pot fi regasite in cadrul ofertei complete de pe masatto.ro game variate de fotolii cu masaj, fie pentru acasa, fie pentru birou.

Avantajele pe care le ofera fotoliile, alaturi de consultanta gratuita in vederea alegerii celui mai potrivit fotoliu masaj recomanda astfel Masatto, ca un aliat perfect pentru starea de bine generalizata, pentru relaxare si detensionare; serviciile complete de vanzare si garantie completeaza gama variata de produse, garantand de fiecare data obtinerea rezultatelor dorite.

Lista de beneficii oferita de fotoliile cu masaj profesionale este una complexa. Debutul este dat de relaxarea totala si eliminarea completa a stresului – elemente atat de cautate de oricine dupa o zi extenuanta de munca.

Avantajele unui fotoliu cu masaj achizitionat pentru acasa continua cu o imbunatatire a circulatiei sangelui si o stimulare simultana a fluxului limfatic. Utilizat zilnic, un fotoliu de masaj Masatto detensioneaza muschii si promoveaza o mai buna circulatie a sangelui, ceea ce inseamna si o mai buna oxigenare a tuturor tesuturilor si organelor. Implicit se ajunge si la o imbunatatire a imunitatii organismului. Imbunatatirea flexibilitatii si mobilitatii articulatiilor este un alt rezultat direct al masajului oferit de scaunele si fotoliile cu masaj. Revigorarea si relaxarea sunt date de programele de masaj profesionale, care imbunatatesc in egala masura mobilitatea si postura corpului.
 
Adresa: Calea Dorobanților, nr. 112, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0735 518 967
Site internet: masatto.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On