S-a lansat Manufacturat.ro – comunitatea manufacturierilor din Romania

BUCURESTI, 3 iunie 2016

Sub motto-ul “ROmania creatorilor”, in data de 26 mai 2016 am lansat Manufacturat.ro – comunitatea manufacturierilor din Romania. Manufacturat.ro este portalul care aduna intr-un singur loc resursele creatoare ale poporului roman cu scopul de a le face cunoscute si apreciate iubitorilor de frumos. La momentul lansarii, portalul are un numar de 840 de creatori, artisti, mesteri, mestesugari, artizani inscrisi si numaratoarea continua…

Inregistrarea manufacturierilor se face gratuit, prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate de catre fiecare producator vor fi publicate pe pagina sa personala de pe portal: prezentarea creatorului, descrierea produselor, serviciilor, metodelor sau materialelor folosite in procesul de manufacturare, imagini reprezentative, date de contact. Manufacturat.ro faciliteaza astfel relatia directa, nemijlocita dintre producator (vanzator) si cumparator.

Produsele si serviciile manufacturate sunt afisate pe pagina principala, organizate pe domenii principale (arta, cadouri si jucarii, obiecte de casa si decoratiuni, obiecte din metal, obiecte din lemn si instrumente muzicale, pielarie, blanarie, blanarie, confectii si tricotaje, produse traditionale si alimente bio, sticla, oglinda si vitralii, tesaturi artizanale, servicii manufacturate, diverse) si sub-domenii, pentru a fi usor identificate de catre orice vizitator. Acesta poate, de asemenea, efectua cautari dupa numele manufacturierului sau dupa zona in care il poate gasi.

Pe site-ul Manufacturat.ro gasiti evenimente si noutati din domeniu, un forum dedicat dezbaterii ideilor si proiectelor manufacturierilor, sfaturi utile si o sectiune dedicata proiectelor realizate de copii (Manufactura copiilor). Cei interesati, pot folosi serviciul nostru gratuit de anunturi: vanzare, cumparare, schimb produse manufacturate aflate în proprietate, opere de artă, antichități, lucrări deosebite, obiecte vechi, opere de arta, dar si cerere-oferta servicii de manufacturare.


 

Author: CDMR

Share This On