ManDiva

Categorie: Invitatii de nunta
 
Prezentare: ManDiva.ro este un magazin online destinat comercializarii invitatiilor si accesoriilor pentru evenimentele speciale din viata ta precum nunti, botezuri, aniversari si inaugurari. Va punem la dispozitie accesorii deosebite, care sa anunte intr-un mod special marele eveniment si prin care totodata sa ii inviti pe cei dragi sa participe alaturi de tine.

Indiferent daca-ti vei organiza o nunta mica si selecta, plina de rafinament, fie ca vrei o nunta mare impreuna cu toate rudele tale si toti cunoscutii tai, la noi vei gasi toate accesoriile necesare pentru indeplinirea visului.

Detinem o gama variata de cataloage cu invitatii si accesorii, si cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau, indiferent de tema nuntii. Fiecare accesoriu destinat anuntarii petrecerii are elemente de design minunate, fiind realizat din carton de calitate mat, lucios sau sidefat, cu inscriptii deosebite si elemente speciale, avand ca si decoratiuni perle,fundite si alte aplicatii.

Mandiva.ro iti pune la dispozitie si alte accesorii, precum plicuri pentru bani, meniuri de nunta, casute pentru bani, carduri de asezare si marturii. In cazul in care iti doresti o petrecere speciala, cu tematica, noi iti putem personaliza accesoriile astfel incat tematica ta sa fie prezenta peste tot. In plus, unele accesorii pot fi luat de invitati acasa pentru a le pastra ca pe o amintire frumoasa a clipelor minunate petrecute la nunta ta.
 
Adresa: Str. Despot Voda Nr. 14, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0745 902 707
Site internet: www.mandiva.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On