MAGzone

Categorie: Cumparaturi
 
Prezentare: MAGzone.ro iti propune o oferta variata de produse de top, grupate pe categorii clare, astfel incat sa poti gasi imediat ceea ce te intereseaza! Succesul asigurat de acest magazin este reprezentat de vanzarea produselor direct importate de firma noastra, ceea ce ne permite sa mentinem un raport calitate-pret benefic atat pentru noi, cat si pentru afiliati. Ne adresam atat femeilor, cat si barbatilor, oferind o gama variata de produse electrocasnice, produse pentru casa si gradina, jocuri si jucarii.

Pentru cei preocupati de frumusete si intretinerea corpului, MAGzone.ro vine cu o oferta variata de produse de fitness & massage, produse de slabit sau de ingrijire personala si sute de alte produse la preturi accesibile. Si totul la cele mai bune preturi pentru tine!

Imaginile sugestive, informatiile amanuntite si mai ales preturile afisate te vor convinge ca esti in locul optim pentru a face o achizitie super-avantajoasa! Iar pentru a avea siguranta ca nu vei rata ceva ce te-ar putea interesa, te vom tine periodic la curent (prin e-mail) cu ofertele de top, prezentate sub titulatura de “Ofertele saptamanii”!

Preluam si comenzile telefonice, iar livrarea produselor se face in maximum 48 de ore. Taxa de transport este de 13.64 lei. Garantia produselor este de 12 luni, iar termenul de returnare a produselor de 30 de zile lucratoare.
 
Adresa: Bdul Natiunile Unite, nr. 4, bl. 107 A, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021 209 4533
Site internet: magzone.ro


 

Author: CDMR

Share This On