Ledia

Categorie: Amenajari interioare
 
Prezentare: Magazinul online Ledia.ro se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de produsele cu LED pentru iluminat sau decorat de spatii, atat din pricina accesibilitatii lor, dar si datorita faptului ca reprezinta o noutate si o optiune la care putini se gandesc atunci cand vine vorba de instalatii de iluminat. Magazinul dispune de produse pe stoc in proportie de 90% si livreaza in 24 de ore in toata Romania, restul produselor fiind disponibile pe comanda direct de la fabrica din China cu care se afla intr-o colaborare mai lunga de 5 ani.

Magazinul online isi propune sa vina cu o solutie ingenioasa, simpla si usoara de a oferi corpuri de iluminat profesioniste pentru cele mai pretentioase gusturi in materie de astfel de instalatii. De asemenea, magazinul vizeaza si face trimitere la proiectele tuturor afacerilor de tip cluburi, platouri de filmare sau prezentare si chiar locuinte. Astfel, Ledia.ro ofera un serviciu complet de la A la Z pentru orice client si proiect, iar marimea si complexitatea raman doar niste factori care pot fi acoperiti cu usurinta.

Printre multitudinea de avantaje ale acestui magazin se afla posibilitatea de a beneficia de garantie 2 ani la toate produsele si pana la 5 ani garantie la lanternele led. Un alt beneficiu major pentru care Ledia.ro reprezinta alegerea corecta este reducerea de 10% care se aplica in cazul in care comanda ta intarzie mai mult de 3 zile. Bineinteles, produsele pot fi returnate intr-un termen de 30 de zile, iar motivul poate ramane personal.
 
Adresa: Str. Calea Turnisorului, nr. 128, Sibiu, jud. Sibiu
Telefon: 0756 396 763
Site internet: ledia.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On