LED Zone

Categorie: Decoratiuni
 
Prezentare: LED Zone este magazinul tau online cu cele mai economice solutii pentru iluminat, bazate pe tehnologia cu LED. Oferim preturi competitive pentru o gama variata de produse cu LED (benzi, becuri, spoturi, tuburi, panouri slim, proiectoare, lampi pentru iluminat industrial si stradal) in stiluri clasice si inovatoare, oferind un design placut spatiilor in care sunt utilizate.

Magazinul nostru este dedicat solutiilor de iluminat cu LED si este intr-o continua crestere datorita interesului acordat solutiilor de iluminat cu LED, oferind produsele de cea mai inalta calitate aparute pe piata asiatica. LED Zone ofera servicii excelente clientilor sai, astfel incat sa puteti conta pe noi pentru a asigura o tranzactie eficienta, de la identificarea produselor dorite si efectuarea comenzii pana la livrarea acesteia.

Avem o echipa completa, experimentata, ce garanteaza calitatea produselor si a serviciilor LED Zone. Suntem siguri ca vei gasi cele mai potrivite solutii de iluminat cu LED pentru a pune in practica aplicatiile dorite si daca ai nevoie de asistenta suplimentara, personalul nostru iti sta la dispozitie si este bucuros sa te sfatuiasca.
 
Adresa: Str. Valea Oltului, nr. 199-201, sector 6, Bucuresti
Telefon: 0726 715 365
Site internet: www.led-zone.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On